dinsdag 2 december 2014

Hoe Werkt Glasvezel?

hoe werkt zakelijk glasvezel


Zakelijk Glasvezel

ook wel fiber genoemd, is een haar dunne, sterke draad van zeer helder glas. Hierdoor kan over grote afstanden licht worden gestuurd. Die lichtstralen zijn ideaal om grote hoeveelheden data te transporteren.

Snelheid

Via een supersnelle glasvezel verbinding kunt u data downloaden en uploaden met snelheden tot 1 gigabit per seconde (Gbps). Dit is 10 tot 200 keer sneller dan ADSL, SDSL, kabel of een draadloos netwerk. Glasvezel is dan ook ideaal als u met meerdere medewerkers tegelijkertijd online bent of grote bestanden ineens verzend.

Ontwikkeling

De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en voordat u het weet loopt u alweer achter. Met Glasvezel heeft u nu veel voordelen in handen, maar bent u ook meteen klaar voor de wereld van morgen. De hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. De groei is maar liefst 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een Glasvezelnetwerk.

Mogelijkheden

De Glasvezelverbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen.
hallo, biedt een gecertificeerd Glasvezelnetwerk waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoon-, en IP alarmverkeer. Natuurlijk zijn alle diensten over de glasvezel verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service. Internet, bellen, alarm, camerabewaking, narrowcasting, muziek en vooral het beheer over IP, zijn diensten die u aanzienlijke besparingen opleveren. Een uitstekend 24×7 te controleren, te beheren en vooral overzichtelijk datanetwerk.
Doe direct een postcode check om de beschikbaarheid van uw verbinding te controleren of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies 088 25 50 100.

0 reacties:

Een reactie posten